Verhuren

De betrouwbare partner voor uw verhuur

Verhuren zonder zorgen? Als de talloze regels en steeds wijzigende wetgevingen u doen twijfelen om panden te verhuren, is Woonbureau er voor u. Wij zetten uw woning aan een correcte en overeengekomen huurprijs op de markt. In ruil daarvoor garanderen wij de nodige publiciteit en know how. Wij brengen de gewenste huurder tot bij u door onze doorgedreven screening en bijna een “zesde zintuig” van onze medewerkers. Ons toegankelijk aanbod voor huurders is tegelijkertijd onze troef voor verhuurders. Een verhuurtraject zonder risico’s in zicht dankzij onze screening van de kandidaathuurders.

Gewenste huurder gevonden? Dan begint het verhaal pas voor ons. Waterdichte huurovereenkomst, gedetailleerde professionele plaatsbeschrijving, snelle registratie, vooruitstrevende manier van “paperless” dossierverwerking,… wij doen het allemaal in eigen huis. Laat je begeleiden door ons gedreven en jong team dat er altijd voor je staat.

Jaarlijkse indexatie? Bereken hiernaast  gratis en eenvoudig de correcte nieuwe huurprijs en stuur ons document vanop de website door naar uw huurder. Eenvoudiger kan het niet!

Bekijk en vergelijk uw pand met onze reeds aangeboden huurpanden. Zo zal ook uw pand straks staan schitteren op onze website!

Indexatie

Eenvoudig en snel berekent u uw nieuwe huurprijs. U kan alle gegevens terugvinden in uw huurdossier. De rest gebeurt vanzelf.

Huurprijs vastgesteld bij de ondertekening van het contract:

Jaar en maand van ondertekening van het contract:

Jaar en maand van inwerkingtreding van het contract:

Jaar van indexering:

Basisjaar:

Kies a.u.b. een basisjaar

Formule: (Basishuurprijs * Nieuwe gezondheidsindex) / Aanvangsindex

Laat van je horen!

Kies het onderwerp dat best bij uw vraag past en dan komt uw vraag bij de gepaste persoon terecht.

Kies a.u.b. een onderwerp

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

x

Registreer je nu op Mijn Woonbureau

Al lid? Log hier in


Wachtwoord vergeten?

Je bent ingelogd, de pagina wordt verversd.